Pere IV (Poblenou)

This is our second project in the up-and-coming Poblenou neighbourhood, on the new Pere IV street, which is currently undergoing works to change its layout to become a one-way street which includes a lane for traffic and a lane for service vehicles. On the side nearest the mountains a segregated two-way bike lane will be put in and the pavements will also be improved, being widened to 5.45 metres, with new street lighting added and lime trees planted. The apartment is on the 1st floor of a beautiful “finca regia” building with elevator, with 4 exterior balconies. The apartment will be converted to a three bedroom, two bathroom apartment, with a large living room with open-plan kitchen. We will take careful care to maintain the original crown mouldings on the high ceilings of 3.3m, carpentry and mosaic floors.